NO*Raggedly Yours

Ragdolls

NO*Raggedly Yours Eclipse

RAG a 03, født 01.07.18


HCM - N/N


Eclipse er fra PG frie linjer


Stamtavle

Eclipse er en utrolig søt jente med supert gemytt.


Mamma til Eclipse er Carrie fra vårt Horror Movie kull i 2017 og pappaen er Emilio, vår tidligere hannkatt, eid sammen med Glassrosens oppdrett.


Eclipse er en jente vi valgte å beholde til trass for at hun ikke har det tradisjonelle "V" formede blisset som bicolourer skal ha. Eclipse sitt bliss er faktisk hjerteformet, noe som gjør henne ekstra bedårende! :)

På generasjonene bak ligger det imidlertid veldig stabile og fine bliss, så vi tror hun vil gi dette videre på fremtidige kattunger.


Eclipse har silkemyk pels, arvet fra både mor og far, og god øyenfarge. Jeg håper likevel at den skal bli enda dypere når hun vokser seg til.


Det blir spennende å følge Eclipse mens hun vokser seg til her hos oss. :) 


August 2020: Eclipse er mammaen til lille Una i vårt Tvilling kull som ble født den 18. juli 2020. Når Una er avvent og klar for å møte verden på egen hånd vil Eclipse kastreres og omplasseres. Dette vil skje høsten 2020, ca. november. Vi tror vi allerede har funnet et hjem for vår vakre Eclipse, så hun er for øyeblikket ikke lengre til salgs. :)  


Oppdatering nov 2020: Eclipse har nå flyttet til sitt nye hjem hos Heidi m/familie i Langhus hvor hun vil få det som en dronning. <3

Copyright 2020 © All Rights Reserved NO*Raggedly Yours