NO*Raggedly Yours

Ragdolls

PL*Beruthiel Seraphina

RAG a 03, født 15. oktober 2014


HCM - N/N


Blodtype A


Seraphina er fra PG frie linjer


Stamtavle

I 2014 hentet jeg hjem vår søte Seraphina fra Warszawa i Polen. Hun kommer fra Beruthiels oppdrett og har store forfedre i sin stamtavle.


Seraphina ble anskaffet i oppdrettet da jeg ønsket å få inn linjer med god lengde og hun har ikke skuffet! :) Når hun står på to poter ved siden av de andre jentene er hun nesten et helt hode høyere! Hun er en langbent skjønnhet.


Seraphina kommer fra store linjer som jeg syns det er veldig spennende å jobbe med og jeg gleder meg til å se hva hun vil kunne bringe med seg videre av avkom.


Den polske prinsessen vår har en utrolig god pelskvalitet; her snakker vi om den deilige kaninpelsen som står tydelig beskrevet i rasestandarden, pur silke.

Hun har flott blåfarge på øynene og har gitt en utrolig dyp, dyp safirblå farge i avkom og det ligger stablie linjer bakover med veldig god øyenfarge. Hun har god øyenplassering, flott look og er en utrolig nysgjerrig jente. :)


Skulle jeg ønske meg noe mer på henne så er det enda mer bredde i hodet, men dette kan fortsatt komme da hun ikke er fullvokst enda. :)


Thank you so much Bozena for my Polish princess! <3


Seraphina er mor til Parfume kullet.

Seraphina som kattunge, bilde tatt av Bozena

Seraphina som kattunge, bilde tatt av Bozena

Copyright 2020 © All Rights Reserved NO*Raggedly Yours