NO*Raggedly Yours

Ragdolls

CH FI*Wattuwarpaan Laszjos Oliwer

RAG n 03, født 16. juli 2013


HCM - N/N

PKD - N/N


Oliwer er fra PG frie linjer


Stamtavle


I mars 2014 hentet jeg hjem Oliwer fra Finland. Han kommer fra Wattuwarpaan oppdrett og jeg ble kjempeglad for at Tiina lot meg få kjøpe ham.


Oliwer kommer fra kjente linjer i USA (Ragdollens hjemland) og forfedre er store, tunge katter med fantastisk Ragdoll-gemytt; snille, sosiale, nysgjerrige og avslappet.


Oliwer er verdens snilleste katt. Han bare spankulerte inn i huset som om han hadde bodd her bestandig og etter den obligatoriske karantenen, brydde han seg ingenting om noen av husets katter freste til inntrengeren. Han sjarmerte dem alle fort i senk. :)


Han er en kosepus av rang og han gir de aller beste Oliwer-klemmer.


Oliwer har alt; flott gemytt, nydelig øyenfarge, super pels, god øreplassering og størrelse. Han har en solid benbygning og har en sterk og stor kropp. Om vinteren får han en flott løvemanke som må stusses litt slik at han unngår å legge hele skjegget i vannskåla. :D :D


Oliwer viderefører den flotte øyenfargen og gemyttet i sine avkom og det skal bli spennende å se hva han fortsatt kan bringe til oppdrettet.


Thank you so much Tiina for my wonderful, loving boy! <3 <3


August 2020: Oliwer er nå kastrert og vil på sikt omplasseres som kosekatt. Vi ønsker å omplassere ham sammen med sønnen hans, Moony, da de to er veldig knyttet sammen. Ta kontakt hvis Oliwer kan være av interesse og hvis du føler at din familie kan passe for Oliwer. 


Oliwer som ungkatt.

Bildet er tatt av oppdretter Tiina Parkkila

Copyright 2020 © All Rights Reserved NO*Raggedly Yours