NO*Raggedly Yours

Ragdolls

Om oppdrettet

NO*Raggedly Yours er et stueoppdrett med fokus på å avle frem sunne, friske, sosiale, rasetypiske og herlige ragdolls med flott gemytt.


Vi holder til på Disenå i Hedmark fylke og vi ligger ca. 1 time fra Oslo og ca. 40 minutter fra Gardermoen.


Vi er et registrert oppdrett underlagt FIFè's lover og regelverk og er medlem i en NRR tilhørende klubb, Lillestrøm Rasekattklubb.


Vi vil ikke ha veldig mange kull i løpet av et år da vi ønsker å gi fullt fokus til hvert individ i hvert kull som vokser opp hos oss. Vi bruker masse tid på å sosialisere kattunger som vokser opp i stua hos oss for at de skal bli gode og trygge og klare for å flytte til sine nye familier.


Vi jobber primært med fargene blått og brunt i mitted, bicolour og colorpoint mønstrene.


Vi er opptatt av at katter fra vårt oppdrett skal ha den beste starten som mulig på livet.

Vi tester derfor våre katter for HCM (Hypertrophic Cardiomyopathy (MyBPC3/R820W) og for PKD (Polysystic Kidney Disease) via DNA prøver, samt skanner våre avlskatter jevnlig for andre typer HCM. Vi vil kun avle på katter som har N/N (negative) resultater.

Vi vaksinerer alle våre katter mot FIV, FeLV og Chlamydia.


Oppdretter har tatt kurs i avl og oppdrett og genetikk, del 1 og planlegger å videreutdanne seg med å ta kurs 2 og 3 i hos Pawpeds med fordypning i genetikk.


Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig katteprat! :-)Copyright 2020 © All Rights Reserved NO*Raggedly Yours