Nyheter!

NO*Raggedly Yours

Ragdolls

Nyheter!

04.10.18 - Alle kattungene har fått nye familier

Alle de skjønne små i begge kull har nå funnet sine nye familier. Vi har hatt mange på besøk og vi er sikre på at kattungene kommer til å stortrives i sine nye hjem. Vi beholder en jente fra hvert av kullene selv, en jente skal flytte til en oppdretter i Finland og resten skal nyte livet som bortskjemte prinser og prinsesser hos veldig koselige familier.

Vi takker for all interesse i kullet og ønsker dere alle velkomne tilbake med henvendelser på fremtidige kull. :)

 

05.07.18 - Vi har fått to nydelige kull!

Den 1. juli fikk både Seraphina og Carrie hvert sitt kull. Seraphinas kull kom i 03.30 tiden, mens Carrie sitt kull kom ved 16.00 tiden samme dag. En veldig travel dag! :)

Begge fikk 3 jenter og 1 gutt i hvert sitt kull. :)

Nå er det skikkelig babyboom her i huset!

Les mer om kullene her: Figaros bryllup kullet og Komet kullet.

 

22.05.18 - Vi venter to kull!

I går ble det bekreftet at vi venter to kull, begge i begynnelsen av juli. Det blir med andre ord skikkelig babyboom hos oss i juli. :)

Les mer om de to kullene under våre Planer

Kullene vil få sine egne sider når de er født. :)

 

13.04.18 - Alle kattungene har nå funnet sine nye hjem. <3

Alle kattungene i Musketer kullet vårt har nå funnet sine nye hjem. Vi fikk kjemperespons på annonse når vi la ut annonse for å finne fôrerthjem til Aramis og hadde 5 familier på intervju. Alle var kjempehyggelige og valget falt til slutt på et hyggelig par fra Biri. :) Aramis vil flytte dit ved måndesskiftet april/mai. Ellers venter vi nå på løpetider, mulig at planer vil bli oppdatert i løpet av våren. :)

 

21.01.18 - Vi har fått kattunger!

Den 19.01.18 fikk vi 3 skjønne kattunger i et veldig etterlengted kull. Vår kjære Bonnie (NO*Kjernekrokens Hailey) fikk disse skjønne småttisene etter at vi har ventet i nesten 4 år. :-)

Det er 3 gutter i kullet og dette er Oliwer sitt siste kull. Siden det ble 3 gutter måtte vi jo kalle dem opp etter de 3 musketer, les mer om kullet her: De 3 musketer - kullet.

 

07.01.18 - Godt nyttår!

I går ble Sense8 kullet hentet hjem til sine nye familier og det var noen spente fjes som troppet opp for å hente sin utvalgte. :) Jeg får ofte spørsmål om at det ikke er vanskelig å sende fra seg kattungene når de er leveringsklare. Og svaret er selvsagt er det vanskelig! Men...når jeg ser den gleden som jeg kan gi til andre som har ønsket seg en kosepus i lange tider så veier det opp for min egne følelser. <3 <3

Riley blir i oppdrettet hos oss, hun er en superkosete liten jente som er stor og tøff på innsiden. :) Blir veldig gøy å følge henne i tiden som kommer fremover.

Windy er nå overført til forvert, Ann Kristin som har stamnavnet NO*FantasyPaws. Der vil hun ha ett par kull for henne. :)

 

Nå er det bare 11 dager til Bonnie har termin og hun begynner å bli stor. :)

Blir veldig spennende å se hvor mange som kommer i kullet hennes.

 

 

 

28.12.17 - Vi venter kattunger!

Endelig - dette er et kull som vi har ventet på utrolig lenge. Vår kjære Bonnie (NO*Kjernekrokens Hailey) venter endelig kull i midten av uke 3. Pappa er CH FI*Wattuwarpaan Laszjos Oliwer og dette vil bli Oliwers siste kull. Vi har hans sønn, Blue Moon (blå mitted) som vil ha ett par kull hos oss, samtidig som vi har vår nye og sameide Emilio på oppvekst.

Stamtavle til det kommende kullet: Stamtavle

Kombinasjonen er PG fri - evt. avlskatter er allerede booket.

 

03.12.17 - Alle kattunger i Sens8 kullet er nå solgt.

Capheus og Wolfgang har begge funnet hvert sitt flotte hjem og kommer til å flytte etter nyttår. :)

Riley blir i oppdrettet og vi gleder oss veldig til å se hvordan hun kommer til å utvikle seg og hun vil nok delta på noen utstillinger etter hvert også. :) Kullet vokser og trives og all takk til forvert, Ann Kristin for den flotte jobben hun og familien hennes har gjort med sosialiseringen av kattungene. :) De har blitt en herlig gjeng med flotte og kosete personligheter. <3 <3

 

25.11.17 - Vi har oppdatert våre planer for 2018!

Se mer om våre planer her: Planer

Vi har i tillegg lagt til en fane med lenker hvor dere kan finne oversikt over våre oppdrettervenner som har oppdaterte nettsider. :-) Vårt banner kan også lastes ned og brukes av dem som vil. :)

 

 

 

 

 

 

 

03.10.17 - Vi har fått kattunger! :)

I dag fikk vi 4 herlige små bebiser da Windy fødte på termin. Fødsel gikk raskt og "etter boka" og Windy duller allerde med sine små. Det kom 3 gutter og 1 jente, men det er litt for tidlig å si hvilke farger de er.

Les mer om kullet her: Sens8 kullet

 

23.08.17 - Vi venter kattunger! :)

Da har vi bekrefte i dag at NO*Raggedly Yours Windy venter sitt første kull! :)

Kullet er ventet i uke 40 og vil vokse opp hos forvert, Ann Kristin Iversen i Vestmarka, som ligger mellom Kongsvinger og svenskegrensa.

Tusen takk Ann Kristin for at du tar så godt vare på prinsessa! <3

 

Far til kullet er NO*Glassrosens Don't Stop Me Now, en nydelig brun bicolour som vi var så heldige å få låne av Anette Johannessen Nernes, som har NO*Sevgis oppdrett i Kristiansand.

 

I dette kullet kan det komme brune/blå mitted og/eller brune/blå bicolour HM.

 

Kullet vil få sin egen siden når det er født. :)

Stamtavle til kullet: Stamtavle

 

15.08.17 - Ny avlshann til oppdrettet!

Vi har gått til innkjøp av ny avlshann til oppdrettet. Emilio de la Buena Estrella er en vakker hannkatt fra Birgit Biermanns oppdrett i Tyskland og er en blå bicolour med tradisjonell stamtavle. Han sameies med NO*Glassrosens oppdrett og han skal bo sammen der til daglig. Mer info om Emilio kan du lese her: Emilio de la Buena Estrella

 

31.07.17 - Horror Movie - kullet har nå flyttet.

Alle kattungene i Horror Movie kullet har nå fått nye eiere og har flyttet eller flytter veldig snart. :) Dette kullet hadde jeg ventet lenge på og var et nydelig kull hvor jeg hadde store problemer med å velge ut hvilken av jentene som skulle bli. :) Til slutt ble det Carrie som ble utvalgt, les mer om henne her: NO*Raggedly Yours Carrie

 

Spennende nyheter:

NO*Raggedly Yours Windy og NO*Glassrosens Don't Stop Me Now er parret! :)

 

Hvis alt går etter planen vil vi få kattunger i uke 40.

Se mer om kombinasjonen i våre oppdaterte planer: Planer

 

Vi krysser fingrene for en spennende høst! :)

28.04.17 - Vi har fått kattunger

Fredag den 28. april fikk vi 5 nydelige kattunger. Det er 4 jenter og 1 gutt.

Denne gangen vil kullet ha skrekkfilm-tema på navnene og kalles "Horror Movie" kullet. :)

For mer informasjon, se under kullets side: Horror Movie kullet.

30.03.17 - Vi venter kattunger!

For mer informasjon, se under "Kattunger".

27.01.17 - Ny hjemmeside!

Hjemmesidene er nå oppdatert med ny stil og forhåpentligvis er informasjon lettere å finne frem til.

 

På denne siden vil vi oppdatere med nyheter om hva som skjer i oppdrettet og siden vil fungere som en blogg. Innlegg vil ligge kronologisk med det nyeste innholdet øverst.

 

Sidene har oppdaterte bilder, informasjon og noen nye funksjoner fra den forrige så ta gjerne en titt rundt og oppdag hva som er nytt! :-)

Copyright 2017 © All Rights Reserved NO*Raggedly Yours